وکلای معتمد

ارائه ی خدمات مشاوره حقوقی و وکالت، داوری و حکمیت، امور بین الملل تابعیت، اقامت، مهاجرت

وکلای معتمد

ارائه ی خدمات مشاوره حقوقی و وکالت، داوری و حکمیت، امور بین الملل تابعیت، اقامت، مهاجرت

وکلای معتمد

{ ارائه ی خدمات در زمینه ی مشاوره حقوقی و وکالت، داوری و حکمیت، پذیرش دعاوی وصول مطالبات مالی و امور کیفری، خانواده و املاک و اراضی، ثبتی و بین الملل اعم از اخذ اقامت، تابعیت، مهاجرت به اروپا }

- شعبه مرکزی مشهد: 09106910090
میدان راهنمایی، نبش دستغیب 2 ساختمان بازرگان

- شعبه مرکزی تهران: 09106910096
دروس، خ هدایت، نبش ک بهیار ساختمان وکلا

مشاوره ها بصورت تخصصی توسط دپارتمان حقوقی انجام می پذیرد و با توجه به اینکه هدف ما ارتقای دانش حقوقی شماست و تنها در پی ایجاد راه حلی برای رفع مشکلات بر آمده از اختلاف در خدمت تان هستیم، آمده ایم تا هزینه های حقوقی شما با حداقل انجام بپذیرد.
مشاوره های تلفنی، ایمیلی، پیامکی بدون هزینه انجام می پذیرد.

"شورای تامین محتوا و روابط عمومی مرکز"

درباره جرم فحاشی و ایجاد مزاحمت این است: مطابق ماده ۶۰۸ از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی تعزیرات،توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار ریال تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.
در ادامه به بیان نکاتی در این زمینه می‌پردازیم:

۱٫ توهین مذکور در این ماده، توهین ساده محسوب می‌شود.

۲٫ مقصود از واژه افراد در صدر ماده صرفاً اشخاص حقیقی (افراد عادی) می باشد و اشخاص حقوقی و ادارت و سازمان ها را شامل نمی شود، زیرا همانطور که پیش تر گفته شد، توهین جرمی است که بر روی حیثیت و شخصیت افراد واقع می شود همانند جرم افترا، این درحالی است که اشخاص حقوقی دارای شخصیت به این معنا نیست.

۳٫ قانونگذار توهین به افراد را از طریق فحاشی و استعمال الفاظ رکیک ممکن دانسته، این در حالی است که از نظر مقررات کیفری اهانت و توهین عبارت است از به کار بردن الفاظی که صریح یا ظاهر باشد و یا ارتکاب اعمال و انجام حرکاتی که با لحاظ عرفیات جامعه و با در نظر گرفتن شرایط زمانی و مکانی و موقعیت اشخاص موجب تخفیف و تحقیر آنان شود. بنابراین توهین صرفاً به لفظ واقع نمی شود، و حتی می تواند به وسیله رفتار و نوشتن یا تصویر نیز واقع شود.

۴٫ جرم مذکور در این ماده جرمی قابل گذشت محسوب می شود، بنابراین با شکایت شاکی است که قانون شروع به تعقیب می نماید و از همین روی با گذشت وی تعقیب موقوف خواهد شد. اما باید بیان داشت که برای تحقق جرم توهین حضور شخصی که به او توهین شده است ضروری نخواهد بود، بنابراین توهین ممکن است غیابی هم صورت گیرد.

۵٫ مجازات فردی که مرتکب توهین ساده می شود به دلالت ماده ۶۰۸ شلاق تا ۷۴ ضربه و یا جزای نقدی از پنجاه هزار ریال تا یک میلیون ریال می باشد. بنابراین قاضی اختیار به اعمال مجازات شلاق و یا جزای نقدی خواهد داشت.

۶٫ مجازات مقرر در فوق درحالی است که گاهی توهین صورت گرفته در قالب آن ماده، قابل اعمال مجازات نمی باشد، به عبارتی دیگر گاهی تعرض به حیثیت افراد از طریق توهین موجب اعمال مجازات حدی خواهد شد.

مزاحمت نیز مصادیق گوناگونی دارد که حسب مورد ضمانت اجراهای آن متفاوت خواهد بود.

 

برای تنظیم لوایح، اظهارنامه ها و دادخواستهای حقوقی و شکواییه های کیفری با شماره های زیر تماس بگیرید و با حداقل هزینه ها آینده ی خود را به خطر نیندازید:

09197399404

09025580585

خدمات مشاوره به صورت تماس تلفنی/پیامک/ایمیل و ... صورت می پذیرد و امکان تعیین وقت جهت مشاوره حضوری نیز در تمام استانها مقدور است.

 

  • دفتر مرکزی وکلای معتمد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی