وکلای معتمد

ارائه ی خدمات مشاوره حقوقی و وکالت، داوری و حکمیت، امور بین الملل تابعیت، اقامت، مهاجرت

وکلای معتمد

ارائه ی خدمات مشاوره حقوقی و وکالت، داوری و حکمیت، امور بین الملل تابعیت، اقامت، مهاجرت

وکلای معتمد

{ ارائه ی خدمات در زمینه ی مشاوره حقوقی و وکالت، داوری و حکمیت، پذیرش دعاوی وصول مطالبات مالی و امور کیفری، خانواده و املاک و اراضی، ثبتی و بین الملل اعم از اخذ اقامت، تابعیت، مهاجرت به اروپا }

- شعبه مرکزی مشهد: 09106910090
میدان راهنمایی، نبش دستغیب 2 ساختمان بازرگان

- شعبه مرکزی تهران: 09106910096
دروس، خ هدایت، نبش ک بهیار ساختمان وکلا

مشاوره ها بصورت تخصصی توسط دپارتمان حقوقی انجام می پذیرد و با توجه به اینکه هدف ما ارتقای دانش حقوقی شماست و تنها در پی ایجاد راه حلی برای رفع مشکلات بر آمده از اختلاف در خدمت تان هستیم، آمده ایم تا هزینه های حقوقی شما با حداقل انجام بپذیرد.
مشاوره های تلفنی، ایمیلی، پیامکی بدون هزینه انجام می پذیرد.

"شورای تامین محتوا و روابط عمومی مرکز"

برای موفقیت در دادگستری دانستن تفاوتهای این دو عنوان خیلی موثر است:

-دعوای کیفری مربوط به عملی است که برای مرتکب آن, دادگاه مجازات تعیین می کند ولی برای دعوای حقوقی دادگاه مجازاتی درنظرنمی گیرد و فقط مرتکب عمل رابه دادن حقوق قانونی دیگران یا انجام تکالیفش ملزم می سازد.

– شکایت کیفری را درهرکاغذی می توان نوشت و به مرجع قضایی برد ولی شکایت حقوقی حتماً باید درورقه مخصوصی بنام دادخواست نوشته شود والاً مورد پذیرش قرار نمی گیرد (ورقه دادخواست را در داخل دادگستری ها می فروشند)

 

– شکایت کیفری را برای رسیدگی باید ابتداء به مرجعی بنام دادسرا برد و بعد از انجام تحقیقات در کلانتری و دادسرا , جهت رسیدگی به دادگاه فرستاده می شود. ولی دادخواست حقوقی باید مستقیماً به دادگاه برده شود.

– شکایتهای کیفری را بدون استفاده از وکیل هم می توان در دادگستری مطرح کرد . ولی اکثر شکایت های حقوقی باید توسط وکیل دادگستری مطرح شود(مثلاً شکایتهایی که موضوع آن مالی و بیشتر از یک میلیون تومان است)

– برای مطرح کردن شکایت کیفری (ازهرنوعی که باشد) فقط یک تمبر ۲۰۰۰ تومانی لازم است که در دادگستری برروی آن زده می شود . ولی برای طرح شکایت حقوقی , باید به تناسب ارزش مالی که راجع به آن دعوا مطرح شده یک ونیم درهزار تمبر باطل کرد (مثلاً برای گرفتن یک طلب ۱۰ میلیون تومانی بالغ بر ۱۵۰ هزارتومان تمبر لازم است.)

– پرونده بسیاری از شکایت های کیفری حتی با پس گرفتن شکایت از طرف شاکی هم بسته نمی شوند(مثل شکایت راجع به رشوه, قتل, زنا و.. ) اما شکایت های حقوقی با پس گرفتن دعوا از طرف شکایت کننده , خاتمه می یابند.

– درشکایت های کیفری, به شکایت کننده شاکی گفته می شود, به طرف او متشاکی یا مشتکی عنه و یا متهم گفته می شود و به موضوع پرونده نیز اتهام می گویند. اما در شکایت های حقوقی , به شکایت کننده خواهان می گویند. به طرف او خوانده گفته می شود و به موضوع پرونده هم خواسته می گویند.

شکایت کیفری را برای رسیدگی باید ابتداء به مرجعی بنام دادسرا برد و بعد از انجام تحقیقات در کلانتری و دادسرا , جهت رسیدگی به دادگاه فرستاده می شود. ولی دادخواست حقوقی باید مستقیماً به دادگاه برده شود.

– برای دعوت کردن طرف شکایت کیفری(متهم) به دادگاه ورقه ای بنام احضاریه برای او فرستاده می شود ولی برای دعوت کردن طرف شکایت حقوقی(خوانده) از ورقه ای بنام اخطاریه استفاده می نمایند .

-در شکایت کیفری, اگر متهم (مشتکی عنه)به احضاریه توجه نکند و در وقت تعیین شده خود را به مرجع قضایی معرفی نکند, او را جلب و به اجبار به دادگستری می برند ولی در شکایت های حقوقی اگرخوانده بموقع حاضر نشود , منتظر او نمی مانند و ممکن است حق را به خواهان بدهند.

– دردعواهای کیفری بدون وکیل هم می شود به حکم دادگاه اعتراض و خواستار ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر شد ولی در دعواهای حقوقی فقط وکیل دادگستری باید بوسیله دادخواست تجید نظر درخواست تجید نظرخواهی کند.

برای تنظیم لوایح، اظهارنامه ها و دادخواستهای حقوقی و شکواییه های کیفری با شماره های زیر تماس بگیرید و با حداقل هزینه ها آینده ی خود را به خطر نیندازید:

09197399404

09025580585

خدمات مشاوره به صورت تماس تلفنی/پیامک/ایمیل و ... صورت می پذیرد و امکان تعیین وقت جهت مشاوره حضوری نیز در تمام استانها مقدور است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی